Divi WordPress Theme

19 Δεκ 2011

Δημιουργείστε εύκολα κινούμενα σχέδια με το Pencil.

Προσπαθείτε να δημιουργείστε κινούμενα σχέδια; Δοκιμάστε το δωρεάν πρόγραμμα Pencil. To Pencil είναι πολύ απλή εφαρμογή για να δημιουργήστε τους χαρακτήρες σας, το περιβάλλον, τις λεπτομέρειες, και στη συνέχεια να δώστε κίνηση.Το Pencil είναι ένα animation λογισμικό για Mac OS X, Windows και Linux. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια με τη χρήση bitmap και διανυσματικών γραφικών. Το Pencil είναι δωρεάν και ανοιχτού κώδικα. Δείτε το εγχειρίδιο χρήσης και μερικά μαθήματα και θα δημιουργείστε την πρώτη κινούμενη εικόνα σας μόλις ανοίξετε το πρόγραμμα, μέσα σε λίγες ώρες θα έχετε τα πρώτα κινούμενα σχέδια σας.

15 Δεκ 2011

Εκπληκτικά infographics.

Τα infographics είναι κατατοπιστικά γραφικά που αναπαριστούν δεδομένα συχνά με διαγράμματα και γραφήματα. Μπορείτε να βρείτε όμορφα infographics στο Visual.ly με θέματα σχετικά με ζώα, γεωγραφία, επιχειρήσεις και δημογραφικά στοιχεία. Το Prezi είναι ένα online εργαλείο δημιουργίας παρουσιάσεων. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα δύο online εργαλεία για να δημιουργείστε μια εκπληκτική infographic παρουσίαση. Πρώτα βρείτε μια infographic εικόνα στο Visual.ly αντιγράψτε τη διεύθυνση URL και στη συνέχεια τοποθετήστε την εικόνα σε ένα κενό καμβά στο Prezi, προσθέσετε  πλαίσια και σχεδιάστε ένα μονοπάτι. Το Prezi είναι η τέλεια πλατφόρμα για να παρουσιάσετε infographic εικόνες, γιατί μπορείτε να ακολουθήσετε μια προκαθορισμένη πορεία και να πλοηγηθείτε εύκολα κάνοντας μεγέθυνση και σμίκρυνση. Δείτε παρακάτω ένα παράδειγμα από τη συμβίωση του Prezi με το Visual.ly.

13 Δεκ 2011

Εντελώς δωρεάν e-books από το bookboon.

Αν ψάχνετε για δωρεάν e-books δοκιμάστε το bookboon. Πρόκειται για μία συλλογή βιβλίων για το σχολείο, την επιχείρηση και τα ταξίδια, μπορείτε να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν χωρίς καμία εγγραφή σε pdf μορφή σε εννέα γλώσσες. Τα σχολικά βιβλία γράφονται από καθηγητές κορυφαίων πανεπιστήμιων όλου του κόσμου και καλύπτουν θέματα όπως για την οικονομία, τη στατιστική, τη πληροφορική, και τις φυσικές επιστήμες. Τα βιβλία για τις  επιχειρήσεις είναι γραμμένα από ειδικούς στο πεδίο τους, τα θέματα τους κυμαίνονται από την προσωπική ανάπτυξη στους τομείς της λογιστικής, τη χρηματοδότηση, τη διαχείριση και τη στρατηγική μάρκετινγκ. Οι ταξιδιωτικοί οδηγοί περιέχουν μοναδικά γεγονότα για την ιστορία, για κύρια αξιοθέατα και χάρτες από κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία.