Divi WordPress Theme

28 Μαΐ 2011

Δημιουργήσετε εύκολα τα δικά σας κόμικ.


Αν θέλετε να δημιουργήσετε εύκολα τα δικά σας κόμικ δείτε το Toonlet. Στο Toonlet μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας χαρακτήρες ή να επιλέξτε από έναν μεγάλο αριθμό χαρακτήρων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήστε για αφήγηση ιστοριών, για συνεντεύξεις, για μαθήματα, για να δημιουργείστε το δικό σας avatar και ότι άλλο φανταστείτε...
Απλά διαλέξτε τα καρέ που θέλετε για το κόμικ, τους χαρακτήρες, τους διαλόγους και πατήστε "make  comic" για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να το εκτυπώσετε ή να το στείλτε με email(share) ή να το δείξτε στο blog σας(embed). Δείτε βίντεο μαθήματα πως να δημιουργείστε τα δικά σας κόμικ στο Toonlet.

7 Μαΐ 2011

Ένα ταξίδι εξερεύνησης με το Ingenious.

Ξεκινήστε ένα ταξίδι εξερεύνησης νέων προοπτικών για την ανθρώπινη επινοητικότητα και βρείτε έγκυρες πηγές που προσφέρουν νέες ερμηνείες σε επιστημονικά θέματα. Απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Ingenious για να δείτε εικόνες και απόψεις της επιστήμης και του πολιτισμού με συνδέσεις μεταξύ καινοτομιών και ιδεών. Το Ingenious περιέχει πάνω από 30.000 εικόνες από 79 διαφορετικά θέματα. Δείτε οδηγίες για τη χρήση του. 

3 Μαΐ 2011

Εάν μπορείτε να στείλετε ένα email, τότε μπορείτε να έχετε το δικό σας ιστολόγιο...

Το Posterous μπορεί να είναι η απλούστερη blogging πλατφόρμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email στην post@posterous.com διεύθυνση και τελειώσατε. Το θέμα του email είναι ο τίτλος της ανάρτησης, η περιοχή κειμένου είναι το περιεχόμενο της ανάρτησης. Στείλτε μια φωτογραφία και αυτόματα θα αλλάξει το μέγεθός της και θα αναρτηθεί. Στείλτε βίντεο και αυτόματα θα μετατραπεί για προβολή στο διαδίκτυο. Στείλτε έγγραφα και αυτόματα θα ενσωματωθούν στο blog σας. Για παράδειγμα, δείτε το blog μου. Το Posterous ακόμα στέλνει αυτόματα την ανάρτηση σας σε δημοφιλείς δικτυακούς τόπους όπως το Twitter, το Facebook ή το Flickr. Μπορείτε επίσης, να στείλετε τις αναρτήσεις σας πολύ εύκολα με τo κινητό σας.