Divi WordPress Theme

31 Μαρ 2011

Δημιουργήσετε εύκολα μουσική online.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε εύκολα μουσική online, τότε δοκιμάστε το JamStudio. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα τραγούδια σας, προσθέτοντας μουσικά όργανα όπως κιθάρα, τύμπανο, μπάσο και πιάνο και να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα. Το JamStudio είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για εκείνους που δεν έχουν προηγούμενη γνώση μουσικής. Μπορείτε να συνθέσετε τα τραγούδια σας με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ζητήσουν από τους μαθητές να συνθέσουν τη μουσική τους και στη συνέχεια να τη προσθέσουν σε κάποιο βίντεο. Δείτε το βίντεο για επιπλέον βοήθεια.

25 Μαρ 2011

Youtube, δημιουργία κινούμενων σχεδίων και βίντεο.

Αν ψάχνετε για online εργαλεία για την δημιουργία κινούμενων σχεδίων και βίντεο, δοκιμάστε το «YouTube Create», μια νέα πύλη με τρία εργαλεία : το GoAnimate, το Stupeflix, και το Xtranormal. Μπορείτε να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια, βίντεο και ψηφιακές ιστορίες με τη χρήση avatar, εικόνων, ήχων και άλλων στοιχείων και να τις αποθηκεύστε στο YouTube.

24 Μαρ 2011

Psykopaint - ένα νέο online εργαλείο ζωγραφικής.

Αν ψάχνετε για online εργαλεία ζωγραφικής τότε δοκιμάστε το Psykopaint, ένα νέο εργαλείο ζωγραφικής που επιτρέπει στους χρήστες να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους με ελάχιστες γνώσεις και δεξιότητες. Σας επιτρέπει να ζωγραφήσετε πάνω ​​από μια υπάρχουσα εικόνα η ένα λευκό καμβά, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία διαφορετικών εργαλείων. Απλά δοκιμάστε το και διασκεδάστε.

18 Μαρ 2011

Sophia - 30 καθηγητές για ένα μαθητή.

Η Sophia είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής διδασκαλίας που ενισχύει τη μαθησιακή διαδικασία. Μας παρέχει τα εργαλεία για να μάθουμε, να βοηθήσουμε και να καθοδηγήσουμε ο ένας τον άλλο. Αντί για μια τάξη με 30 μαθητές μπορούμε να έχουμε μια τάξη με 30 καθηγητές για ένα μαθητή!!! Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τους άλλους να μάθουν. Η Sophia συνδέει μαθητές, εκπαιδευτικούς, ειδικούς και γονείς. Δείτε με ποιό τρόπο μπορούν οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές, και οι γονείς να χρησιμοποιήσουν τη Sophia. Δείτε πως μπορείτε να ξεκινήσετε...

11 Μαρ 2011

Η Google εκτός δρόμου...


Με το Google Street View μπορείτε να περιηγηθείτε σε πόλεις όπως η Ρώμη ή η Νέα Υόρκη σαν να ήσασταν εκεί. Αλλά μπορείτε να δείτε μόνο εκείνα τα μέρη που είναι προσβάσιμα από το δρόμο. Τώρα η Google χρησιμοποιεί τρίκυκλα για πρόσβαση σε μέρη όπου τα αυτοκίνητα δεν επιτρέπονται. Δείτε πλάνα από το Château de Chenonceaux στη Γαλλία, τους Εθνικούς Βοτανικούς Κήπους του Δουβλίνου και τους κήπους του Σαν Ντιέγκο Art Institute στην Καλιφόρνια.