Divi WordPress Theme

31 Ιαν 2011

Qwiki - μια νέα ελκυστική online εγκυκλοπαίδεια.

Το Qwiki είναι μια νέα online εγκυκλοπαίδεια που σας ενημερώνει γρήγορα με ανάγνωση των άρθρων, ενώ ταυτόχρονα βλέπετε ένα slideshow φωτογραφιών και βίντεο. Είναι ένας νέος ελκυστικός τρόπος παρουσίασης πληροφοριών χωρίς να χρειάζεται να χάνεστε μέσα σε μια σελίδα πυκνού κειμένου. Μπορείτε να μοιραστείτε τις σελίδες μέσω κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, blogs, wikis και άλλα. Το Qwiki είναι σε δοκιμαστική έκδοση, και είναι μία πολύ χρήσιμη εναλλακτική λύση σε σχέση με την online εγκυκλοπαίδεια της  Wikipedia. Υπάρχουν μέχρι τώρα 2 εκατομμύρια άρθρα. Δείτε ένα παράδειγμα ενός άρθρου για την μπύρα.

24 Ιαν 2011

Ολογραφική τηλεόραση!!!

Χρησιμοποιώντας μια κάμερα Kinect - σχεδιασμένη για το Xbox της Microsoft- και μία τυπική κάρτα γραφικών, οι ΜΙΤ ερευνητές κατάφεραν να δείξουν 15 καρέ ανά δευτερόλεπτο ολογραφικό βίντεο. Είναι πεπεισμένοι ότι θα αυξήσουν το frame rate ακόμα υψηλότερα, στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, έτσι ώστε να έχουμε ολογραφική τηλεόραση!!!

14 Ιαν 2011

Μετατρέψτε ένα ασύρματο δρομολογητή σε ένα Access Point.

1. Τοποθετήστε το ένα άκρο απο ένα καλώδιο δικτύου στη θύρα LAN #2 του router σας και το άλλο άκρο στον υπολογιστή σας.
2. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας για να πάρετε μια νέα διεύθυνση από τον ασύρματο router.
3. Μετά ξεκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης και πληκτρολογήστε την προεπιλεγμένη διεύθυνση του router σας (http://192.168.1.1 - Login ID = admin, Password = admin για Linksys).
4. Θέστε το Encapsulation σε bridge mode και ορίστε για τοπική διεύθυνση IP μία αχρησιμοποίητη διεύθυνση του δικτύου σας (π.χ. 192.168.0.253).
5. Ρυθμίστε τον "DHCP" Server σε "Απενεργοποίηση".
6. Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις.
7. Συνδέστε το καλώδιο από το υπάρχον δίκτυο σας στο LAN Port #1 του router σας και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.
8. Συνδεθείτε στο νέο access point με τον ασύρματο φορητό υπολογιστή σας.