Divi WordPress Theme

30 Δεκ 2010

Το ανθρώπινο σώμα σε 3D με το Google Body Browser.

Δείτε το ανθρώπινο σώμα σε 3D με το Google Body Browser. Η Google χρησιμοποιεί το WebGL ένα χαμηλού επιπέδου 3D API γραφικών σε συνδιασμό με την HTML5 χωρίς να απαιτεί Flash, Java ή άλλα γραφικά plugins για να τρέξει. Θα χρειαστείτε τις beta εκδόσεις του Google Chrome, Safari και Firefox. Με το Google Body Browser μπορείτε να δείτε ένα τρισδιάστατο μοντέλο της ανθρώπινης ανατομίας με δυνατότητες μεγεθύνσης, περιστροφής και αναζήτησης. Μπορείτε να δείτε τα διάφορα στρώματα του δέρματος, των μυών, των ιστών και το σκελετικό σύστημα. Πρόκειται για μια νέα εποχή για τις Web 2.0 τεχνολογίες.

14 Δεκ 2010

Δημιουργήσετε πολύ εύκολα καταπληκτικές παρουσιάσεις.

Αν ψάχνετε για ένα online εργαλείο για την δημιουργία παρουσιάσεων, δοκιμάστε το prezi. Με το prezi μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα καταπληκτικές παρουσιάσεις χρησιμοποιώντας ένα ενιαίο καμβά αντί για τις παραδοσιακές διαφάνειες.
Εισαγάγετε κείμενο, εικόνες, βίντεο και άλλα αντικείμενα για να τα ενοποιήστε. Δημιουργείστε μη γραμμικές παρουσιάσεις, με μεγέθυνση και σμίκρυνση. Σχεδιάσετε ένα μονοπάτι για να καθορίσετε τη σειρά που θα εμφανίζονται τα αντικειμένα της παρουσίασής σας. Η τελική παρουσίαση μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στο blog ή στον ιστοχώρο σας ή να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Εάν επιλέξετε την δωρεάν άδεια πρέπει να δημοσιεύσετε τις παρουσιάσεις σας στην ιστοσελίδα του prezi. Υπάρχει μια ειδική άδεια για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε, καθώς και ορισμένα παραδείγματα από άλλους χρήστες.

11 Δεκ 2010

Online παρουσιάσεις.

Αν θέλετε να δείξετε τις παρουσιάσεις σας online, χωρίς τη χρήση του Powerpoint, τότε σας προτείνω το slideshare.net. Απλά ανεβάσετε τις παρουσιάσεις σας σε μορφή ppt, pps, pot (PowerPoint), pdf και odp (OpenOffice). Μπορείτε ακόμη να προσθέστε ένα mp3 αρχείο ήχου και να το συγχρονίσετε με την παρουσίαση σας. Το slideshare.net σας επιτρέπει να ενσωματώσετε την παρουσίαση σας εύκολα στο blog ή το website σας.