Divi WordPress Theme

21 Νοε 2010

2346 φωτογραφίες του Παρισιού.

Αν θέλετε να κάνετε μια εικονική βόλτα ή να θυμηθείτε την τελευταία σας επίσκεψη στο Παρίσι, τότε δοκιμάστε το  Paris 26 Gigapixels. 2346 φωτογραφίες του Παρισιού δημιουργούν μία 26 gigapixel πανοραμική φωτογραφία. Μια πολύ υψηλής ανάλυσης πανοραμική θέα της γαλλικής πρωτεύουσας (354159x75570 px). Απλά κάντε μιά βουτιά στην εικόνα και επισκεφθείτε το Παρίσι, όπως ποτέ πριν!

15 Νοε 2010

Η μουσική σας βιβλιοθήκη στο σύννεφο.

Ανεβάστε τα τραγούδια σας στο σύννεφο. Δοκιμάστε την Web 2.0 εφαρμογή Mougg και αποκτήστε πρόσβαση στη μουσική σας βιβλιοθήκη από οπουδήποτε στον κόσμο (Δωρεάν 1 Gbyte χώρο). Το Mougg είναι συμβατό με όλους τους browser, με άμεση πρόσβαση και ενημέρωση, χωρίς την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος. Ακούστε τα τραγούδια σας σε όλους τους υπολογιστές σας ή τις φορητές σας συσκευές με σύνδεση στο internet.

11 Νοε 2010

Τηλεδιάσκεψη με ένα click!!!

Αν θέλετε να μιλήσετε ταυτόχρονα με πολλά άτομα χωρίς να εγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα σαν το Skype ή το Oovoo, τότε σας προτείνω το TinyChat. Με ένα click δημιουργείστε στο browser σας το δικό σας chatroom και καλέστε τους φίλους ή συνεργάτες σας στέλνοντας απλά το link! Πολύ εύκολο και χρήσιμο!!!