Divi WordPress Theme

21 Σεπ 2010

50.000 δωρεάν ιδέες για καθηγητές.

Στην ιστοσελίδα TES Resources οι εκπαιδευτικοί μπορούν να βρουν και να χρησιμοποιήσουν ιδέες για το σχεδιασμό των μαθημάτων τους. Οι καθηγητές μπορούν να κατεβάσουν περισσότερα από 50.000 δωρεάν εργαλεία για να φρεσκάρουν τη διδασκαλία τους και να προσθέσουν χρώμα στην τάξη. Επιλέξτε εργαλεία που έχουν την υψηλότερη βαθμολογία και εμφανίζονται στην κορυφή της αξιολόγησης. Για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα πρέπει να εγγραφείτε δωρεάν.

16 Σεπ 2010

Δημιουργήστε αυτόματα υπολογιστικά φύλλα με το Google Squared.

Δώστε μια κατηγορία και το Google Squared αυτόματα οργανώνει τα δεδομένα που βρίσκει στο διαδίκτυο σε μορφή υπολογιστικού φύλλου. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον στήλες και γραμμές με περισσότερες πληροφορίες.
Δοκιμάστε το Google Squared γράφοντας «Chemical Elements», «Planets», «Capitals» και πολλά άλλα! Είναι πραγματικά ένας ενδιαφέρων τρόπος προβολής αποτελέσματων απο αναζητήσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε επίσης, για να συγκρίνετε τιμές και χαρακτηριστικά αντικειμένων που θέλετε να αγοράσετε, όπως «Digital Cameras» ή netbooks. Πρός στιγμή λειτουργεί καλύτερα για αγγλικές λέξεις.

7 Σεπ 2010

Wixie, online εργαλείο δημιουργίας και επικοινωνίας.

Το Wixie είναι ένα online εργαλείο δημιουργίας. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις ιδέες τους. Οι μαθητές σήμερα χρειάζονται ένα εργαλείο που είναι προσιτό οποτεδήποτε και οπουδήποτε! Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία ζωγραφικής, κειμένου, clip art, και φωνητικής εγγραφής για την ανάπτυξη online storybooks και Flash animations. Ένα ιδανικό εργαλείο για τον διαδραστικό σας πίνακα. Ξεκινήστε να αναπτύσετε τις βασικές δεξιότητες για τον 21ο αιώνα.