Divi WordPress Theme

30 Ιουν 2010

Δωρεάν online επεξεργασία ήχου και εικόνας για καθηγητές.

Αν θέλετε μια σουίτα με online εργαλεία που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε εικόνες και ήχους, τότε δοκιμάστε το Aviary tools.
Αν είστε καθηγητής δοκιμάστε τη νέα δοκιμαστική έκδοση Aviary Education για να δημιουργείστε λογαριασμούς μαθητών, να διαχειριστείτε τις εργασίες και τα έργα τους και να χρησιμοποιήστε τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, και ήχου.

19 Ιουν 2010

Απλή online επεξεργασία βίντεο από το Youtube.

Αν έχετε λογαριασμό στο YouTube μπορείτε πλέον να συνενώστε τα βίντεο που έχετε ήδη ανεβάσει με τον νέο επεξεργαστή βίντεο.
Δεν έχει τις δυνατότητες ενός πλήρους προγράμματος επεξεργασίας βίντεο, απλά μπορείτε να συνενώνεστε και να αφαιρέστε κομμάτια απο τα βίντεο σας χωρίς εφέ μετάβασης με ανώτατο όριο 10 λεπτών και να προσθέσετε ήχο από την βιβλιοθήκη του YouTube.

6 Ιουν 2010

Ψηφιακά Ναι, Χαλαρά Δεν...

Μερικές συμβολές στους μικρούς μας φίλους για την ασφαλή χρήση του internet.
Κατεβάστε και εκτυπώστε την αφίσα (png ανάλυση 5400x7200 pixel, μέγεθος 5.5 Mbyte) της Gdo Multimedia.
  • Μην δίνετε ποτέ τα προσωπικά σας στοιχεία, ούτε να αποκαλύπτετε σε άλλους πληροφορίες που αφορούν τους φίλους σας,την οικογένειά σας ή το σχολείο σας.
  • Τα άτομα που γνωρίζετε δεν είναι πάντοτε αυτά που ισχυρίζονται ότι είναι. Μπορεί να σας λένε ψέματα για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας.
  • Μην αποκαλύπτετε τους κωδικούς πρόσβασης (password) που χρησιμοποιείτε.
  • Μην ανοίγετε μηνύματα e-mail και επισυναπτόμενα αρχεία από άγνωστους αποστολείς με περίεργα θέματα(subject) ή χωρίς θέμα. Είναι πολύ πιθανό να περιέχουν ιούς και να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στον υπολογιστή σας.
  • Να είστε επιφυλακτικοί ως προς την αποδοχή όσων διαβάζετε στο Διαδίκτυο ή αυτών που σας λένε οι άλλοι χρήστες του.
  • Μην επιχειρείτε συναλλαγές μέσω του Διαδικτύου για την αγορά προϊόντων και μη δίνετε στοιχεία που αφορούν πιστωτικές κάρτες.
  • Συζητήστε με τους δασκάλους σας, τους γονείς σας και με πρόσωπα που εμπιστεύεστε για τις δραστηριότητες σας στο Διαδίκτυο, ιδιαίτερα αν αντιμετωπίσετε οτιδήποτε περίεργο ή ασυνήθιστο.
  • Να έχετε πάντα υπόψη σας ότι τα προϊόντα της πνευματικής δημιουργίας (μουσική, λογοτεχνία, κινηματογράφος, video, προγράμματα υπολογιστών) προστατεύονται από τους νόμους και η διανομή τους μέσω του Διαδικτύου είναι παράνομη πράξη.
Για περισσότερη ενημέρωση http://www.saferinternet.gr/
Για καταγγελίες http://www.safeline.gr/

3 Ιουν 2010

Μετατρέψτε εύκολα τα pdf αρχεία σας σε word.

Αν θέλετε να μετατρέψετε τα pdf αρχεία σας σε word για να τα επεξεργαστείτε, τότε σας προτείνω το PDFtoWord. Μία δωρεάν online εφαρμογή με την οποία μπορείτε να μετατρέψετε τα αρχεία σας από pdf σε word με πολύ εύκολο τρόπο. Απλά κάντε upload το pdf αρχείο σας, δώστε το e-mail σας και πατήστε Convert.

1 Ιουν 2010

250 δωρεάν online μαθήματα από κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο

Μάθετε με τη χρήση βίντεο και ηχητικών μαθημάτων από κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.
Δείτε αυτή την εξαιρετική συλλογή δωρεάν μαθημάτων(250) σε τομείς όπως : Βιολογία, Επιστήμη των Υπολογιστών, Οικονομικά, Μηχανική, Ιστορία, Λογοτεχνία, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Φυσική, Πολιτικές Επιστήμες, Ψυχολογία