Divi WordPress Theme

20 Απρ 2010

Myna, ένα δωρεάν online πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου.

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν online πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου τότε δοκιμάστε το Myna από τα Aviary tools. Το Myna τρέχει σε ένα παράθυρο του browser σας, έτσι τίποτα δεν πρέπει να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας.
Εισάγετε έτοιμους ήχους από ένα ευρύ φάσμα με διάφορα στυλ μουσικής ή δικά σας αρχεία σε ένα περιβάλλον επεξεργασίας πολλαπλών track. Δημιουργείστε εύκολα podcasts, music mixes και μοιραστείτε με άλλους. Για οδηγίες δείτε το βίντεο.

17 Απρ 2010

Δημιουργήσετε εύκολα σύννεφα λέξεων με το Tagxedo.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε εύκολα σύννεφα-λέξεων δοκιμάστε το Tagxedo. Το Tagxedo είναι μία δωρεάν online υπηρεσία που δημιουργεί μοναδικά σύννεφα-λέξεων. Απλά επικολλήστε το κείμενο σας ή δώστε την διεύθυνση μιας ιστοσελίδας. Μπορείτε να αλλάξετε το θέμα, το χρώμα, την γραμματοσειρά, την κατεύθυνση του κειμένου, το σχήμα, το διάστημα μεταξύ των λέξεων και άλλα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε την εικόνα σας ως JPG ή PNG σε μεγέθη που κυμαίνονται από 100x100 pixel μέχρι 16MPixel. Δείτε την gallery του Tagxedo για να πάρετε ιδέες, και αν έχετε οποιαδήποτε απορία δείτε το faq.

15 Απρ 2010

360-μοιρών εικονική επιφάνεια εργασίας.

Εάν έχετε βαρεθεί την επιφάνεια εργασίας σας τότε δοκιμάστε το 360desktop και μετατρέψτε την, σε 360-μοιρών εικονική επιφάνεια εργασίας. Απλά χρησιμοποιήστε το slider του 360desktop ή το τροχό κύλισης του ποντικιού σας για να δείτε την πανοραμική φωτογραφία που επιλέξατε σαν ταπετσαρία από την 360desktop βιβλιοθήκη. Μπορείτε να προσθέσετε widgets, ιστοσελίδες, εφαρμογές και παιχνίδια. Το μέγεθος της 360-μοιρών επιφάνειας εργασίας σας είναι το πλάτος της ταπετσαρίας σας. Το 360desktop είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα, μόνο για Windows.

13 Απρ 2010

Edmodo, ένα επικοινωνιακό και συνεργατικό εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς.

Αν είστε εκπαιδευτικός και θέλετε να συνεργάζεστε και να επικοινωνείτε διαδικτυακά με τους μαθητές σας, τότε δοκιμάστε το Edmodo.
Το Edmodo είναι μια δωρεάν ιστοσελίδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανταλλαγή ιδεών, τη συλλογή και διανομή δραστηριοτήτων, με δυνατότητα βαθμολόγησης, ευκολία στην διεξαγωγή ψηφοφοριών και γενικά χρήσιμο στην επικοινωνία και στη συνεργατική μάθηση μεταξύ των παιδιών.
Το Edmodo μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως ένα εξαιρετικό e-learning εργαλείο για το καθένα, συμπεριλαμβανομένων των γονέων των παιδιών.

10 Απρ 2010

Βρείτε παλιά και σπάνια τραγούδια στο Youtube.

Αν ψάχνετε για κάποιο τραγούδι (mp3) και δεν μπορείτε το βρείτε, τότε ψάξτε στο Youtube. Με το πέρασμα του χρόνου αποδεικνύεται ότι το YouTube είναι η επιλογή πολλών ανθρώπων για τον εντοπισμό παλιών και σπάνιων τραγουδιών. Απλά γράψτε το τίτλο του τραγουδιού στην αναζήτηση του Youtube. Μόλις βρείτε το αγαπημένο σας τραγούδι, αντιγράψτε την διεύθυνση (url) και επισκεφθείτε το Video2mp3, επικολλήστε την διεύθυνση και πατήστε 'Μετατροπή' για να το μετατρέψετε σε αρχείο mp3 και να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.