Divi WordPress Theme

31 Μαΐ 2009

Ψάξτε για φθηνά ταξίδια με το Momondo...

Αν έχετε κουραστεί να ψάχνετε σε πολλές ιστοσελίδες για να οργανώσετε τις διακοπές σας (πτήση και ξενοδοχείο), τότε δοκιμάστε το Momondo
Το Momondo ψάχνει  σε 500 τοποθεσίες για ταξίδια, και εμφανίζει τα αποτελέσματα σε μία ευανάγνωστη οθόνη. Αντίθετα με άλλες τοποθεσίες αναζήτησης, περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες για τις περισσότερες εθνικές αεροπορικές εταιρείες και για εταιρείες χαμηλού κόστους, ιδιαίτερα στην Ευρώπη. 
Το Momondo είναι δωρεάν, και σας οδηγεί στην πιο συμφέρουσα επιλογή, περιέχει επίσης οδηγούς πόλεων και συμβουλές από χρήστες απο όλο τον κόσμο. 
Ελέγξτε επίσης τα φθηνά ταξίδια από τη Gdo multimedia

Απλά δοκιμάστε το!

29 Μαΐ 2009

Εκτυπώστε από παντού...

Αν θέλετε να εκτυπώσετε έγγραφα και φωτογραφίες σε άλλους εκτυπωτές εκτός από τον δικό σας δοκιμάστε το PrinterShare. Εκτυπώστε εύκολα όπως στον εκτυπωτή σας. Δεν χρειάζεται πλέον να στείλετε συνημμένα αρχεία με e-mail. To πρόγραμμα είναι δωρεάν με εύκολη εγκατάσταση.
Εκτυπώστε από οποιοδήποτε πρόγραμμα σε έναν εκτυπωτή που συνδέεται σε έναν υπολογιστή δίπλα σας ή χιλιάδες μίλια μακριά (οπουδήποτε!). 
Διατίθεται σε Microsoft Windows ™, Mac, Linux και Mobile platforms. 
Απαιτείται σύνδεση με το Διαδίκτυο (συνιστάται ευρυζωνική). 

Δοκιμάστε το!

27 Μαΐ 2009

Πόσο ασφαλής είναι ο υπολογιστής σας;

Με την δωρεάν υπηρεσία Shields Up! μπορείτε να δείτε κατά πόσον ο υπολογιστής σας είναι 'ανοιχτός' σε επιθέσεις από άλλους υπολογιστές με σύνδεση στο Internet μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται 'port scan'. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα. Προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από αυτές τις επιθέσεις μέ Firewall

Καλή Επιτυχία.

24 Μαΐ 2009

Αλλάξτε εύκολα το μέγεθος των εικόνων σας...

Αν θέλετε να αλλάξτε το μέγεθος απο τις
εικόνες σας εύκολα γρήγορα και δωρεάν,
δοκιμάστε το online εργαλείο size.gdo.com.
Κάντε upload ή δώστε την url διεύθυνση της
εικόνα σας και πατήστε το πλήκτρο 'Upload'.
Ο τύπος της εικόνας(οριζόντια η κάθετη) υπολογίζεται αυτόματα.
Δώστε μόνο το νέο πλάτος(οριζόντια) ή μόνο το νέο ύψος(κάθετη)
για να αλλάξτε το μέγεθος της και πατήστε 'Save' για να
αποθηκευτεί στον σκληρό σας δίσκο.

Καλή Επιτυχία!!!

20 Μαΐ 2009

Φθηνές πτήσεις με ένα ΄κλικ΄!!!

Βρείτε φθηνές πτήσεις με ένα ΄κλικ΄. Μπείτε  στο χάρτη του Skyscanner διαλέξτε πόλη αναχώρησης και προορισμού και θα δείτε άμεσα την πιο φθηνή τιμή. Πατήστε 'SHOW FLIGHTS' για να επιλέξτε και να κλείστε την πτήση σας. Δείτε ένα παράδειγμα για πτήσεις που ξεκινούν απο την Θεσσαλονίκη.

Καλό Ταξίδι...

15 Μαΐ 2009

Αλλάξτε τις διαστάσεις των wallpapers του Gdesktop.

Επανέρχομαι στο θέμα της ανάρτησης 'Δωρεάν Wallpapers και Screensavers' για να σας ενημερώσω για την νέα λειτουργία που έχει προστεθεί. Τώρα μπορείτε να αλλάξτε τις διαστάσεις των wallpapers του Gdesktop πολύ εύκολα. Η αρχική ανάλυση των wallpapers είναι 1280χ1024, δίνοντας μόνο το πλάτος(μέγιστο 1280 pixel) στο πεδίο width και πατώντας το πλήκτρο Save, αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, για μεταφορά σε κάποια συσκευή (κινητό,notepad,psp...) με την αντίστοιχη ανάλυση.

Καλή Επιτυχία!!!

7 Μαΐ 2009

Ξεκινήστε το 'alerting'!!!

Έχετε κουραστεί να ψάχνετε κάθε μέρα ιστοσελίδες για ένα συγκεκριμένο θέμα; Τότε δοκιμάστε το Google Alerts για να παρακολουθείστε τις αλλαγές των ιστοσελίδων που σας ενδιαφέρουν για κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Απλά δηλώστε πότε να σας στείλει e-mail ή feed η Google, ανα ημέρα, εβδομάδα, ή όταν συμβαίνει κάποια αλλαγή. Δώστε τέλος στο 'surfing' και ξεκινήστε το 'alerting'!

Καλή επιτυχία!!!