Divi WordPress Theme

16 Ιαν 2009

Ασφαλείς αγορές μέσω Internet!!!

Αγοράστε προιόντα μέσω Internet ακολουθώντας τους παρακάτω απλούς κανόνες:
1.Χρησιμοποιείτε πάντοτε κάποια εφαρμογή antivirus και firewall
2. Αποκτήστε ένα κωδικό Paypal δίνοντας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και πραγματοποιείστε στη συνέχεια τις αγορές σας σε ηλεκτρονικά μαγαζιά μόνο με αυτό τον κωδικό. 
3. Πριν απο κάθε αγορά σας διαγράψτε το ιστορικό των κινήσεων σας (cookies, passwords, forms...) και απενεργοποιήστε την αυτόματη συμπλήρωση στοιχείων του browser σας.
4. Αγοράζετε μόνο απο γνωστά και αξιόπιστα ηλεκτρονικά μαγαζιά με κρυπτογράφηση(η γραμμή διευθύνσεων να  ξεκινάει με 'https').
5. Αγνοείστε τα 'ύποπτα' e-mail που ζητούν τα προσωπικά σας στοιχεία ή περιέχουν συνδέσμους σε ιστοσελίδες.

Καλές Αγορές!!!

3 σχόλια:

xrysomyga είπε...

Πολύ χρήσιμο άρθρο ομολογώ,και αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι που πραγματοποιουν αγορες μέσω ιντερνετ να τα γνωρίζου όλα αυτα.
Θα ήθελα να ρωτήσω κατι που αφορά την συμπλήρωση των στοιχείων σε φόρμα ξένου ηλεκτρονικού καταστήματος.
Ας υποθεσουμε οτι εγω μένω Αιγάλεω,Αμερικής 5 κτλ
Θα το βάλουμε στα κενα όπως το έχω παραπάνω η με greeklish??
Δλδ egaleo,amerikis 5 κ.τλ ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

gdo.com είπε...

Ναι σωστά, προτιμήστε τους λατινικούς χαρακτήρες, γιατί το πιθανότερο είναι να μην αναγνωρίσουν τους ελληνικούς χαρακτήρες.

Γιάννης Τσόκας είπε...

Καλησπέρα σε όλους,
Τώρα με τις γιορτές καλή λύση είναι η αγορά δώρων από την Αμερική. Οι τιμές είναι φθηνότερες και με τη χρήση λογαριασμού PayPal τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Εγώ για της γιορτές αγόρασα ρούχα φθηνά και γρήγορα.
Δεν χρειάζεται διεύθυνση στην Αμερική τα καθώς το website της VIAddress (http://www.viaddress.com) σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τις αγορές σου από την Ελλάδα μια και η εγγραφή γίνεται σε αυτούς χωρίς συνδρομή.
Καλές γιορτές