Divi WordPress Theme

25 Οκτ 2008

Αντιμετώπιση προβλημάτων του υπολογιστή σας!!!

Αν θέλετε να βρείτε τι δεν λειτουργεί σωστά στον υπολογιστή σας (αργή απόκριση των προγραμμάτων, συχνά 'κωλύματα' κ.α.) τότε σας προτείνω το πρόγραμμα Process Explorer. Ένα βοηθητικό πρόγραμμα του Task Manager των Windows, με λεπτομερείς πληροφορίες για τις διαδικασίες με εικονίδια, πλήρεις διαδρομές, στατιστικά της μνήμης, λογαριασμό του χρήστη, χαρακτηριστικά ασφαλείας και άλλα. Ακόμη μπορείτε να δείτε τη λίστα DLL που χειρίζεται μια συγκεκριμένη διαδικασία, για τον εντοπισμό διαφορετικών εκδόσεων DLL αρχείων.

Καλή επιτυχία!!!

18 Οκτ 2008

Τηλεδιάσκεψη & Τηλεσυνεργασία με την πλατφόρμα EVO!!!

Αν θέλετε να επικοινωνήστε με συνεργάτες και φίλους, να συμμετέχετε σε τηλεδιασκέψεις και σε τηλεσυνεργασίες τότε σας προτείνω την δωρεάν πλατφόρμα EVO.
Η διαδικασία είναι απλή, ανοίγετε ένα λογαριασμό και μέσω του client(Koala) μπορείτε να συνεργάζεστε με δύο η περισσότερους χρήστες. Μπορείτε να δημιουργείστε μια συνεδρίαση (Book a meeting) η να συμμετέχετε σε μια προγραμματισμένη συνεδρίαση. Για τη σύνδεση απαιτούνται ακουστικά,μικρόφωνο και ADSL σύνδεση.

Καλή Επιτυχία!!!

17 Οκτ 2008

Μετατρέψτε τα βίντεο αρχεία σας σε DVD!!!

Αν θέλετε να μετατρέψετε τα βίντεο αρχεία σας (divx,xvid,avi...) σε DVD μορφή, σας προτείνω το δωρεάν πρόγραμμα AVStoDVD. Το περιβάλλον του προγράμματος είναι πολύ φιλικό και εύκολο στη χρήση του, για οδηγίες δείτε τη βοήθεια (Help>Contents).

Χαρακτηριστικά : Επεξεργασία Video/Audio, Κωδικοποίηση, DVD Authoring & Burning,DVD Menu.

Καλή επιτυχία!!!

15 Οκτ 2008

Τέστ γνώσεων για την ασφάλεια στο internet!!!

Αν θέλετε να μάθετε πόσο ασφαλείς είστε στο μαγικό και επικίνδυνο κόσμο του internet, σας προτείνω να ακολουθήσετε τις οδηγίες της paypal. Μιας εταιρείας που προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια ασφάλεια στις οικονομικές συναλλαγές στο internet. Αφου ολοκληρώστε την εκπαίδευση σας, πραγματοποιήστε τις εξετάσεις (safety exam) για να ελέγξτε τις γνώσεις σας.

Καλή Επιτυχία!!!

11 Οκτ 2008

Σχεδιάστε τα ταξίδια σας με αμάξι!!!

Θέλετε να μάθετε το κόστος μιας διαδρομής με το αμάξι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό; Θέλετε να βρείτε τον συντομότερο δρόμο για το ταξίδι σας; Θέλετε να βρείτε ξενοδοχεία στη διαδρομή σας η στην πόλη προορισμού σας;
Τότε σας προτείνω την michelin μια υπέροχη ιστοσελίδα για τον σχεδιασμό του ταξιδιού σας με αμάξι.

Καλό Ταξίδι!!!

8 Οκτ 2008

Δημιουργείστε ένα ασύρματο οικιακό δίκτυο!!!

1. Τι χρειάζεστε
-Προσαρμογέα ασύρματου δικτύου(wireless network interface controller), ένα για κάθε υπολογιστή του δικτύου σας.
-Ένα ασύρματο δρομολογητή (wireless rooter).
-Ένα dsl modem.
Ο ασύρματος δρομολογητής και το dsl modem ενδέχεται να συνυπάρχουν στην ίδια συσκευή.

2.Εγκατάσταση
Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης του ασύρματου δρομολογητή απο τον υπολογιστή που έχετε συνδέσει στο δρομολογητή για την προσθήκη των υπολοίπων υπολογιστών και συσκευών στο δίκτυο σας.

3. Σύνδεση στο Internet
Ακολουθήστε τις οδηγίες του οδηγού σύνδεσης στο Internet του λειτουργικού σας συστήματος, απο τον υπολογιστή που έχετε συνδέσει στον δρομολογητή, για τη δημιουργία μιας νέας σύνδεσης στο Internet.

4. Ασφάλεια του δικτύου σας
Ακολουθήστε τις οδηγίες για το πιό σημαντικό σημείο του δικτύου σας, την ασφάλεια!!!

Καλή Επιτυχία!!! 


4 Οκτ 2008

Δημιουργείστε φωτορεαλιστικά τοπία!!!

Αν θέλετε να δημιουργείσετε το δικό σας εικονικό κόσμο, τότε σας προτείνω το Terragen. Ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας επαγγελματικών φωτορεαλιστικών τοπίων.
Δείτε την gallery χρηστών του Terragen.
Για να δημιουργείστε τα δικά σας τοπία ακολουθείστε τις οδηγίες.

Καλή Επιτυχία!!!

3 Οκτ 2008

Δωρεάν Wallpapers!!!

Διαλέξτε δωρεάν wallpapers για να ταξιδέψετε στον μαγικό κόσμο του Gdesktop.
Χωρίς διαφημίσεις και popup παράθυρα, μια όμορφη συλλογή η οποία ανανεώνεται πολύ συχνά.

Καλό Gdesktoping!!!